Frans Rozendaal stadsgids zutphenFrans Rozendal

Heeft jaren gewerkt als gids voor het Zutphense VVV en is later met enkele anderen zelfstandig begonnen met stadswandelingenzutphen.nl. Weet boeiend te vertellen over het leven in een middeleeuwse stad en kent als geboren en getogen inwoner Zutphen op z'n duimpje.

 

Hans Kok stadsgids zutphenHans Kok

Eveneens een echte Zutphenees, dus geboren en getogen in Zutphen. Weet op een hele leuke manier onze bezoekers enthousiast te maken voor onze mooie oude stad. Kent ook veel Zutphense horecabedrijven, dus adviseert u graag over een dagje uit in Zutphen.

Jos Dykers stadsgids zutphenJos Duykers

Deze geboren Limburger weet inmiddels zoveel over Zutphen dat hij u alle hofjes en steegjes kan laten zien en veel anekdotes kent over mensen die er vroeger woonden. Kinderfeestje? Hij gaat met uw kinderen (vanaf 8 jaar) op zoek naar de Schat van Thonis Drogenap!

Karolien Blankers stadsgids Zutphen 358x500pxKarolien Blankers

Kunstdocente Karolien Blankers woont al bijna 20 jaar in Zutphen en kent inmiddels onze binnenstad op haar duimpje. Ga met haar mee en u krijgt een leerzame wandeling. 

Omdat ze als docente ook dagelijks veel met kinderen omgaat, vindt ze het ook heel leuk om met uw kinderen (bijvoorbeeld als verjaardagsfeestje) op zoek te gaan naar de 'Schat van Thonis Drogenap'.