Een stadswandeling in Zutphen

Wilt u een stadswandeling in Zutphen? Dan bent u bij ons, Stadswandelingen Zutphen, aan het juiste adres. Bij ons kunt u erop rekenen dat u wordt rondgeleid door ervaren gidsen. Wel zo belangrijk! U wilt meer te weten komen over de geschiedenis van Zutphen en daar sluiten wij uitstekend op aan.

Stadswandeling in Zutphen met ervaren gidsen

Zutphen heeft ontzettend panden uit vorige eeuwen, namelijk 14 panden en meer dan 800 monumenten. U kunt er dus op rekenen dat u voldoende te zien krijgt en alle verhalen over de gebouwen en monumenten te horen krijgt. De wandeling duurt 1,5 uur en kost €5,- per persoon (voor groepen van 4 tot 100 personen). Na de wandeling kunt u ook nog naar de leuke winkels en horecagelegenheden in Zutphen. Daarmee eindigt u een gezellige en leerzame stadswandeling in Zutphen. U profiteer bij ons van:

  • Een leerzame stadswandeling in Zutphen;
  • Ervaren VVV gidsen welke u rondleiden;
  • Arrangementen met horeca of fluisterboten zijn in overleg mogelijk;
  • Een gezellige en leerzame dag!

Over Stadswandelingen Zutphen

De gidsen van Stadswandelingen Zutphen zijn Frans Rozendal, Hans Kok en Jos Duykers. Elk weten ze u ontzettend veel te vertellen over Zutphen. Alle drie de gidsen kennen Zutphen op hun duimpje en kunnen u de mooiste plekken laten zien. Zo gaat de stadswandeling langs het Paleis van Justitie, de Middeleeuwse bestemming, het Agnietenconvent/Adamanshuis en veel meer. Een stadswandeling in Zutphen is dus echt iets waarvoor u bij ons terecht kunt. Wilt u een kinderfeestje organiseren? Ook dan is het mogelijk een stadswandeling te volgen welke speciaal is samengesteld voor kinderen: “op zoek naar de schatkist van Thonis Drogenap”.

Meer informatie over een stadswandeling in Zutphen?

Wilt u meer informatie over een stadwandeling in Zutphen? Reserveer dan nu een stadswandeling door het contactformulier op onze website in te vullen. Laat ons weten met hoeveel mensen u wilt komen en wij zullen u de perfecte stadswandeling in Zutphen geven. Een gezellige en leerzame dag! Wilt u eerst uw vragen aan ons stellen, voordat u reserveert? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 - 531 172 05.

kosten: Euro 5,-- p.p. (voor groepen van 4 tot 100 personen).

button-reserveren

Telefoon:
 06 - 531 172 05
Arrangementen met horeca of fluisterboten in overleg.

facebook-24x24Like en volg ons nu ook op Facebook.